• Workshop Interieurstyling
  • Interieurstyling
Previous Next

Interieurstyling

Interieurstyling bestaat uit verschillende mogelijkheden; een kleuradvies, styling advies of een interieurontwerp.

Kleuradvies

Kleur is bepalend voor je huis, ieder vertrek krijgt een bepaalde sfeer door middel van de gebruikte kleuren op wanden en vloeren, maar ook accessoires spelen hierbij een rol. Angelie Denis, interieurstyliste maakt voor jou een advies voor het gewenste vertrek op maat. Daarbij ontvang je een collage van de kleuren en alles wat je nodig heb om dit advies uit te kunnen voeren.

Styling advies

Het kan zo zijn dat je wel tevreden bent met je meubels maar niet over de inrichting van je woning. Angelie Denis, interieurstyliste gaat aan de slag met het creëren van de door jouw gewenste sfeer. Een creatieve meubelopstelling, waardoor je interieur beter tot zijn recht komt, nieuwe accessoires en nieuwe kleuren, zorgen samen voor een compleet ander interieur. Dit advies bevat een plattegrond met meubelopstelling en een uitgebreide werkomschrijving. Voor een realistisch beeld van je nieuwe interieur, kan er een 3D model gemaakt worden.

Interieurontwerp

Ben je toe aan een nieuw interieur of zelfs aan een verbouwing, of wens je een totale make-over van jouw woon- slaap- badkamer of keuken? Angelie Denis, interieurstyliste maakt een ontwerp naar jouw wensen. Dit ontwerp bevat een kleurenplan, een plattegrond met meubelopstelling, een sfeerontwerp door middel van een moodboard en een 3D model. Daarnaast ontvang je een advies over raamdecoratie, verlichting en andere accessoires. Ook kun je bij mij terecht voor de levering van de geadviseerde meubels, materialen en accessoires.

Voorbeeld van interieurstyling →

Wat heb ik te bieden?

Interieurstyling

Verkoopstyling

Projectinrichting

Dealership

Workshops