• Workshop Interieurstyling
  • Interieurstyling
Previous Next

Workshop

Workshop interieurstyling

Waarschijnlijk woon je al in een fantastisch huis, maar wil je wel eens een ander interieur, of  een andere kleur, maar weet je niet precies hoe? Dan is deze workshop iets voor jou!

Ik nodig je uit om in een inspirerende omgeving en gezellige sfeer,  je eigen moodboard (sfeercollage) te creëren. Samen zoeken we naar de stijl die bij jouw past. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Met een zelf samengesteld moodboard heb je in één overzicht een persoonlijke stijlimpressie. Dit helpt enorm bij het veranderen van je woonstijl.

We beginnen deze workshop met een korte uitleg over het maken van een moodboard. Vervolgens ga je zelf aan de slag, met behulp van de aanwezige woonbladen, stalen van stoffen, behang en verf, om je moodboard te creëren. Ondertussen beantwoord ik natuurlijk al je vragen en zal bij iedereen het moodboard persoonlijk bespreken. Het resultaat is een inspirerende, persoonlijke  sfeerimpressie, die je kunt gebruiken als uitgangspunt voor je nieuwe interieur.

Nieuwe data volgen binnekort.

 

Aanmelden workshop


Nieuwe data volgen binnenkort.

 

 

45,- per persoon
inclusief alle materialen en een
hapje en een drankje.